Supa de Paste Fagioli II

Supa de Paste Fagioli II
Paste Fagioli supa II ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 501 calorii, 43G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. 55 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de pătrunjel, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 92%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), și Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli).

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați roșiile tăiate cubulețe, fasolea, spanacul, bulionul de pui, sosul de roșii, apa, usturoiul, slănina, pătrunjelul, usturoiul praf, sarea, piperul și busuiocul. Se aduce la fierbere și se lasă să fiarbă timp de 40 de minute, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Sos De RoșiiSos De Roșii
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
PiperPiper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
BusuiocBusuioc
FasoleFasole
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pastele și gătiți neacoperite până când pastele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Supă de oală în boluri individuale de servire, presărați brânză deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PastePaste
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione este cea mai mare expresie a Sangiovesei noastre cu un singur soi. Acesta este un vin de producție limitată provenit din parcele individuale situate în podgoriile Casi și San Piero. Mineralitatea constantă prezentă în vinurile noastre este egalată aici de o putere blândă, extraordinară atât pe nas, cât și pe palat. Acest vin are o mare capacitate de îmbătrânire; numai timpul va dezvălui caracteristicile sale unice.Vintage-ul din 2015 este unul dintre cele mai bune din ultimii 50 de ani, cu o primăvară blândă și o vară caldă și uscată, ceea ce asigură o coacere și randamente excepționale.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Revista