Supa de fasole neagră și roșie a lui Heddy

Supa de fasole neagră și roșie a lui Heddy
Supa de fasole neagră și roșie a lui Heddy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 296 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.35 pe portie. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 31 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, roșii din conserve și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 93%. Încercați Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă de șuncă și fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa, țelina, morcovii și usturoiul; gătiți și amestecați câteva minute pentru a elibera aromele. Condimentează cu sirop de arțar, chimen, pudră de chili și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se toarnă bulionul de legume, fasolea neagră, 1 cutie de fasole roșie și porumbul. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Fasole RoșieFasole Roșie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Între timp, combinați cutia rămasă de fasole roșie și roșiile zdrobite în recipientul unui procesor de bucătărie mare sau blender. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Fasole RoșieFasole Roșie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă în oala de supă și se amestecă pentru a se amesteca. Reduceți căldura la mediu și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Revista