Supa de coada de bou I
Reteta Supa de coada de bou I se poate face in aproximativ 3 ore si 30 de minute . Această rețetă face 8 porții cu 507 calorii , 32 g de proteine și 34 g de grăsime fiecare. Pentru 1,55 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și cetogenă . Mergeți la magazin și luați sare, piper măcinat, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 56% , care este solid. Rețete similare includ coada de bou înăbușită , ragutul de coadă de bou și coada de bou înăbușită cu vin roșu .
Instrucțiuni
Rehidratați ciupercile uscate în apă fierbinte timp de 30 până la 45 de minute.
Tăiați toată grăsimea de pe coada de bou.
Se întinde pe o tigaie mică. Prăjiți la 450 de grade F (230 de grade C) timp de 45 de minute.
Scurgeți grăsimea, rezervând aproximativ 2 linguri.
Adăugați 1 cană de apă în tigaia în care s-au rumenit coada de bou.
Se încălzește, amestecând constant, pentru a se dizolva puțin rumenita. Rezervaţie.
Într-o oală mare, căleți ceapa, morcovii, păstârnacul, ciupercile și napii în grăsime rezervată până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați coada de bou rumenită.
Stropiți coniac peste sot. Aprinde.
Se toarna apa rezervata si rumenirea peste coditele de bou si legumele.
Adăugați restul de 5 căni de apă.
Adăugați ciuroase, frunze de dafin, orz, sare și piper. Se aduce la fiert, apoi se reduce focul. Acoperiți și fierbeți încet timp de 2 ore. Ajustați condimentele.