Supa de coada de bou I

Supa de coada de bou I
Reteta Supa de coada de bou I se poate face in aproximativ 3 ore si 30 de minute . Această rețetă face 8 porții cu 507 calorii , 32 g de proteine și 34 g de grăsime fiecare. Pentru 1,55 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și cetogenă . Mergeți la magazin și luați sare, piper măcinat, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 56% , care este solid. Rețete similare includ coada de bou înăbușită , ragutul de coadă de bou și coada de bou înăbușită cu vin roșu .

Instrucțiuni

1
Rehidratați ciupercile uscate în apă fierbinte timp de 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
2 1/4 Lingurițe Drojdie Cu Creștere Rapidă (pachet De 1/4 Uncie)2 1/4 Lingurițe Drojdie Cu Creștere Rapidă (pachet De 1/4 Uncie)
2
Scurgeți și feliați.
3
Tăiați toată grăsimea de pe coada de bou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
4
Se întinde pe o tigaie mică. Prăjiți la 450 de grade F (230 de grade C) timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Scurgeți grăsimea, rezervând aproximativ 2 linguri.
6
Adăugați 1 cană de apă în tigaia în care s-au rumenit coada de bou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
2 1/4 Lingurițe Drojdie Cu Creștere Rapidă (pachet De 1/4 Uncie)2 1/4 Lingurițe Drojdie Cu Creștere Rapidă (pachet De 1/4 Uncie)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
7
Se încălzește, amestecând constant, pentru a se dizolva puțin rumenita. Rezervaţie.
8
Într-o oală mare, căleți ceapa, morcovii, păstârnacul, ciupercile și napii în grăsime rezervată până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Cremoasa De RosiiSupa Cremoasa De Rosii
Brânză Pecorino RasăBrânză Pecorino Rasă
PăstârnacPăstârnac
NapNap
3 Căni De Pâine De Secară De O Zi Cuburi3 Căni De Pâine De Secară De O Zi Cuburi
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Cartofi Noi Sau Cartofi Baby Yukon GoldCartofi Noi Sau Cartofi Baby Yukon Gold
9
Adăugați coada de bou rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
10
Stropiți coniac peste sot. Aprinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
11
Se toarna apa rezervata si rumenirea peste coditele de bou si legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Liră Penne Sau Farfalle1 Liră Penne Sau Farfalle
OxtailOxtail
2 1/4 Lingurițe Drojdie Cu Creștere Rapidă (pachet De 1/4 Uncie)2 1/4 Lingurițe Drojdie Cu Creștere Rapidă (pachet De 1/4 Uncie)
12
Adăugați restul de 5 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/4 Lingurițe Drojdie Cu Creștere Rapidă (pachet De 1/4 Uncie)2 1/4 Lingurițe Drojdie Cu Creștere Rapidă (pachet De 1/4 Uncie)
13
Adăugați ciuroase, frunze de dafin, orz, sare și piper. Se aduce la fiert, apoi se reduce focul. Acoperiți și fierbeți încet timp de 2 ore. Ajustați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiateAșchii De Lemn înmuiate
Tăiate în Bastoane Subțiri SauTăiate în Bastoane Subțiri Sau
OrzOrz
2 Felii De Brânză Provolone Cu Conținut Scăzut De Grăsimi2 Felii De Brânză Provolone Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Bulion De Pui Sau Bulion De CurcanBulion De Pui Sau Bulion De Curcan
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista