Supa de cartofi cu branza
Supa de cartofi cu branza este o reteta lacto ovo vegetariana cu 6 portii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 270 de calorii . Pentru 68 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv. Dacă aveți la îndemână apă, cartofi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 51% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supa de cartofi la cuptor cu coji de cartofi prăjite crocante , Cea mai bună supă de brânză de cartofi într-un bol de pâine și Supă cremoasă de brânză de cartofi .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, puneți la fiert cartofii, ceapa, apa și sarea. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt fragezi. Nu scurgeți; pasează ușor. Se amestecă laptele.
Între timp, într-un castron mic, amestecați untul, făina, pătrunjelul și piperul; se amestecă în amestecul de cartofi. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocotesc.
Se ia de pe foc; se adauga branza si se amesteca pana aproape se topeste.