Supa crema de legume Dixie Stomp
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, supa cremă de legume Dixie Stomp ar putea fi o rețetă minunată fără gluten și cetogenă de încercat. Acest fel principal are 584 de calorii , 31 g de proteine și 45 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,96 USD per porție. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de supă condensată de pui și orez, sparanghel, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 66% . Supa de perisoare de legume , supa de legume Griet și supa de cârnați și legume italiene sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, la foc mediu-înalt, combinați morcovii, ceapa, cartofii, ciorbele, sparanghelul, bulionul, cuburi de bulion, foile de dafin, cimbru, piper negru măcinat și margarina. Se amestecă toate, se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu scăzut și se lasă să fiarbă până când toate legumele sunt fragede.
Se transferă într-un blender sau robot de bucătărie în loturi mici și se face piure până la omogenizare. (Notă: această supă este menită să fie complet netedă, așa că faceți piure până când nu există semne de bucăți vizibile de legume.)
Apoi, combinați cu smântâna și amestecați totul până când se omogenizează și se omogenizează bine. Se pune totul în cratiță și se încălzește supa la foc mediu mic. (Notă: nu fierbeți.)