Reteta Supa crema de ciuperci-spanac se poate face in aproximativ 25 de minute . Acest aperitiv are 181 de calorii , 8 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 10 și costă 1,2 USD per porție . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Mergeți la magazin și luați unt, spanac, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 62% , acest fel de mâncare este solid. sosul cremă de ciuperci și spanac , supa de ciuperci și spanac și Enchiladas cu spanac și ciuperci cu sos cremă de coriandru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, căliți ciupercile și ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina și condimentele până se omogenizează; se adauga treptat laptele si bulionul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Stridii, Feliate
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
2 Linguri De Whisky Piure Acru
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se amestecă spanacul. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute sau până când se încălzește.