Supa consistentă de pui și orez a mamei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.21 pe portie. O porție conține 332 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Rețete similare includ Supa consistentă de pui și orez a mamei, Supă consistentă de pui și orez sălbatic, și Supă Simplă, Consistentă, De Pui Și Orez.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 9 ingrediente într-o oală mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când puiul este gătit, aproximativ 35 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați puiul și morcovii pe platou; se răcește ușor. Trageți carnea de pui de pe oase în bucăți de mușcătură; pus deoparte. Aruncați oasele. Tăiați subțire morcovii și rezervați. Se strecoară bulion; aruncați solidele în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Pui
Morcov
Pui întreg
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Sita
Grăsime De Porc înapoi
2
Se toarnă 1 1/2 cană bulion în cratiță medie grea. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați orez și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți până când bulionul este absorbit și orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Orez
4
Întoarceți bulionul rămas, bucățile de pui și morcovii tăiați în aceeași oală mare. Aduceți la foc mic. Se amestecă orezul fiert. Condimentează supa cu sare și piper. Supă de oală în boluri.