Sup! Iubește cărți de bucate-Sicilia în Cucina

Sup! Iubește cărți de bucate - siciliană în Cucina ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 111 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de SippitySup. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de oțet balsamic, frunze de salvie, aluat de paste și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Rețete similare includ Cucina Cucina! Salată Tocată, Fiori di Sicilia cookie-uri, și Dina ' s cucina.
Instrucțiuni
Faceți umplutura de ravioli: tocați mărunt sau radeți brânza.
Adăugați-l în vasul unui robot de bucătărie sau blender împreună cu un vârf de nucșoară și 2 gălbenușuri de ou. Procesați la mare până când se obține un amestec uniform uniform. Pune deoparte.Formați raviolis: folosind un tăietor rotund de 2 până la 3 inci, tăiați aluatul în 30 de discuri. De lucru la un moment dat loc despre lingura de circulatie in mijlocul jumatatii discurilor. Folosiți apă pentru a umezi marginea cu vârful degetului.
Așezați grătarul cuptorului în poziția superioară și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Între timp, încălziți balsamicul, zahărul și 2 frunze de salvie într-o cratiță medie setată la foc mediu-mare. Chiar înainte de a începe să fiarbă, reduceți focul la foc mic și lăsați lichidul să se reducă până când se obține o consistență siropoasă, aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă un vârf de piper negru crăpat.Odată ce cuptorul este fierbinte, întindeți nucile pe o foaie de copt și prăjiți-le în cuptor aproximativ 8 minute; scoateți din cuptor și tocați coursely.To placă: aburiți sau fierbeți raviolisul.
Așezați 5 raviolis calde pe 6 farfurii calde, stropiți pe o lingură de reducere balsamică și presărați fiecare cu migdale tocate.
Se ornează cu frunze de salvie și pecorino îmbătrânit.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...