Sunny ' s sufocat coaste ochi friptură

Sunny ' s sufocat coaste ochi friptură
Sunny ' s sufocat coaste ochi friptură necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 4,77 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 622 calorii. Această rețetă servește 4. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Dacă aveți pătrunjel, sare, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 62%. Rețete similare includ Friptură Cu Ochi De Coastă, Friptură cu ochi de coastă, și Sandvișuri Cu Friptură Cu Ochi De Coastă.

Instrucțiuni

1
Pentru fripturi: într-un castron mic, combinați boiaua, cimbru, sare și câteva măcinări de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se presară pe ambele părți ale fripturilor și se lasă să se odihnească la temperatura camerei până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Într-o tigaie mare cu laturile drepte, adăugați uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați fripturile și căutați pe ambele părți până când o culoare aurie profundă este pe fund, 4 până la 5 minute. Întoarceți și gătiți încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
5
Scoateți pe o farfurie și acoperiți cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Pentru SOS: folosind sfoară de bucătărie, legați cimbrul și rozmarinul împreună. În aceeași tigaie în care ați prăjit fripturile, adăugați pachetul de ierburi și untul. Coborâți focul la mediu, topiți untul și apoi adăugați ceapa. Se condimentează cu un vârf de sare și o măcinare sau 2 de piper negru. Gatiti la foc mediu pana cand ceapa este frageda, aproximativ 5 minute, apoi adaugati usturoiul. Când usturoiul devine parfumat, aproximativ 2 minute, adăugați muștarul măcinat cu piatră și stocul de vită. Se amestecă pentru a se amesteca și apoi se adaugă smântâna grea. Gustați și condimentați cu mai multă sare, dacă este necesar, și ridicați focul la foc mic. Odată ce sosul s-a îngroșat până la un sos, reduceți focul și amestecați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Măcinat De PiatrăMuștar Măcinat De Piatră
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Carne De VităCarne De Vită
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Gât De PuiGât De Pui
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați fripturile rezervate înapoi în tigaie și aduceți la foc mic în timp ce lingurați sosul peste fripturi. Gatiti in acest fel pana la coacerea dorita; ar trebui să dureze doar un minut mai mult pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 5 minute înainte de feliere.
9
Așezați feliile pe o farfurie de servire și turnați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptura Ribeye. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Raptor Ridge Estate Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Agia Efimia Apartments Agia Efimia
Agia Efimia Apartments Agia Efimia
Acesta este un vin care nu este timid sau timid. Nasul iese cu fructe de cireșe coapte, rodie dulce și prune, cu note moi de trabuc de cuișoare și mosc. Palatul curbat este luxuriant cu cireșe roșii, prune italiene și Marionberries. Rețineți calitățile florale plăcute ale lavandei și condimentele maro, cum ar fi nucșoara, piperul și castanul. Cu o aciditate uluitoare și taninuri lustruite, acest vin va bea bine până în 2017. Bucurați-vă cu un risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista