Sunday Brunch Strata

Sunday Brunch Strata
Sunday Brunch Stratan este un fel principal care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 277 calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 1,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, lapte, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Brunch de duminică: spanac și straturi de grâu, Brunch de duminică: cârnați de dimineață de Anul Nou și straturi de brânză, și Straturi De Brunch.

Instrucțiuni

1
Puneți cuburi de pâine într-un 13-in. x 9 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Într-o tigaie mare, sotati ciupercile si ceapa in ulei pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Într-un castron mare, combinați ouăle, albușurile, laptele, spanacul, brânzeturile, muștarul, sarea, nucșoara, piperul și amestecul de ciuperci; se toarnă deasupra. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(Keebler)(Keebler)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
5
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 50-60 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista