Sundaes de ananas caramelizat cu nucă de cocos
Această rețetă face 10 porții cu 75 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de iaurt de vanilie, ulei vegetal, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sundaes de ananas caramelizat cu nucă de cocos, Sundaes de ananas caramelizat cu sos de ciocolată-nucă de cocos, și Plăcintă Caramelizată Cu Ananas-Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Ungeți inelele de ananas cu uleiul vegetal. Grătiți la foc moderat, rotind ocazional, până când ananasul este ușor carbonizat și înmuiat, aproximativ 8 minute.
Transferați inelele pe o suprafață de lucru și tăiați-le în bucăți de mușcătură.
Într-o tigaie medie, prăjiți nuca de cocos la foc moderat până devine aurie, aproximativ 2 minute.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
Scoateți iaurtul în pahare sau boluri sundae. Se acoperă cu ananasul la grătar, se presară cu nuca de cocos, se ornează cu crenguțele de mentă și se servește imediat.