Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sunchoke și Supa de mazăre. Această rețetă face 6 porții cu 956 de calorii, 59 g de proteine și 46 g de grăsime fiecare. Pentru 5,12 USD per porție, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 2 ore și 23 de minute. Dacă aveți la îndemână pancetta, piper, jareți de șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 83%. Rețete similare sunt supa de șuncă cu mazăre și mazăre verde, supa de mazăre și supa de mazăre.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Într-un cuptor olandez mare, la foc mediu, căliți pancetta până când începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Scoateți din oală și scurgeți-l pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie. Creșteți focul la mediu-mare și adăugați prazul, sunchoke-ul, ardeiul pasilla, ceapa și morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiu De Porc, Impartit In Jumatate
Anghinare Din Ierusalim
Grăsime De Porc înapoi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Grăsime De Porc înapoi
4
Lăsați la fiert 5 până la 6 minute, apoi adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute. Faceți o fântână în mijlocul legumelor, adăugați uleiul de măsline și gătiți timp de 1 minut, apoi adăugați jareții de șuncă. Gătiți jareții de șuncă, întorcându-le la fiecare 2 minute, până când toate părțile sunt calde și încep să se rumenească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați bulionul de pui și mazărea. Aduceți la fiert și gătiți timp de 30 până la 45 de minute, amestecând din când în când. Adăugați piper proaspăt spart, după gust, și scoateți jareții de șuncă din oală pe o masă de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Crăpat
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Se lasa sa se raceasca cateva minute si cu o furculita se toaca carnea si se adauga in supa. Se amestecă smântâna groasă și oțetul. Puneți supa în boluri de servire și serviți cu crutoanele cu brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Crutoane
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
7
Se presara cu panceta tocata si un crac de piper negru si se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
8
Combinați toate ingredientele, cu excepția panko, într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Formați o formă de buștean și înfășurați în folie de plastic. Congelați timp de 30 de minute sau până când sunt ferme. În timp ce este în congelator, preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți brânza din congelator și tăiați-o în rondele de 1/4 inch. Aplatizați fiecare felie cu palma sau mâna și apăsați pe firimiturile de panko. Aranjați pe un covor de copt din silicon sau tapetată cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
Coaceți timp de 8 minute, apoi răsturnați și continuați să coaceți încă 6 până la 8 minute. Se răcește și se păstrează în recipient ermetic la frigider.