Sunchoke Gratin

Sunchoke Gratin
Sunchoke Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 654 calorii, 19g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Acesta este adus la tine de SippitySup. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de nuci, smântână grea, linte verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Sunchoke Gratin cu Jarlsberg, linte și nuci negre, Supă De Sunchoke, și Supă de conopidă și Sunchoke.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.In o cratiță medie acoperiți lintea cu apă de aproximativ 1 inch și aduceți la fierbere. Acoperiți parțial și gătiți la foc mic timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Adăugați un vârf de sare și gătiți până abia se înmoaie, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Scurgeți lintea și întindeți-le pe o foaie mare de copt pentru a se răci rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Întindeți nucile negre pe o foaie de copt și prăjiți timp de 10 minute, sau până se prăjesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci NegreNuci Negre
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Transferați nucile negre pe un prosop de hârtie și lăsați să se răcească.Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Între timp, feliați anghinarea de Ierusalim în cruce de 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Nuci NegreNuci Negre
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați-le în apa sărată clocotită pentru a găti feliile până când sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Se scurge bine și se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați lintea gătită, nucile, smântâna, brânza, coaja de lămâie și usturoiul, condimentați cu sare și piper; aruncați ușor. Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt oval de 5 sau 6 căni sau echivalent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Linte FierteLinte Fierte
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
NuciNuci
UntUnt
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Transferați amestecul de anghinare din Ierusalim și tot lichidul său în unt dish.In un castron mediu, aruncați pesmetul cu untul topit și împrăștiați peste gratin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
PesmetPesmet
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Coaceți timp de 30 de minute, sau până când gratinul clocotește și se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute, apoi presărați pătrunjelul și serviți.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista