Sunca Glazurata Riesling Peach
Riesling piersic glazurate sunca este un fără gluten și fără lactate băutură. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 729 calorii, 50g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Un amestec de vin riesling, conserve de piersici, muștar măcinat cu piatră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Peach Riesling Chiftele Glazurate, Curcan fript glazurat cu sirop de arțar cu sos Riesling, și Pui glazurat cu piersici cu Bulgur împânzit cu piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.tapetați tigaia de prăjire superficială cu folie.
Așezați șunca pe raft în tigaie. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor în șuncă, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii și să nu atingă osul.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți vinul, crenguțele de cimbru și șalota până la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 7 până la 8 minute sau până când vinul este redus la 1/2 cană.
Se ia de pe foc. Aruncați crenguțele de cimbru. Se amestecă conservele, zahărul brun și muștarul.
Ungeți jumătate din amestecul de glazură peste șuncă.
Coaceți neacoperit 1 oră 30 de minute, ungând cu amestecul de glazură rămas la fiecare 30 de minute. Acoperiți ușor cu folie; coaceți cu 30 de minute mai mult sau până când termometrul citește cel puțin 60°.
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.