Sunca Glazurata Riesling Peach

Sunca Glazurata Riesling Peach
Riesling piersic glazurate sunca este un fără gluten și fără lactate băutură. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 729 calorii, 50g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Un amestec de vin riesling, conserve de piersici, muștar măcinat cu piatră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Peach Riesling Chiftele Glazurate, Curcan fript glazurat cu sirop de arțar cu sos Riesling, și Pui glazurat cu piersici cu Bulgur împânzit cu piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.tapetați tigaia de prăjire superficială cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați șunca pe raft în tigaie. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor în șuncă, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii și să nu atingă osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți vinul, crenguțele de cimbru și șalota până la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 7 până la 8 minute sau până când vinul este redus la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc. Aruncați crenguțele de cimbru. Se amestecă conservele, zahărul brun și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
UmărUmăr
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Ungeți jumătate din amestecul de glazură peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Coaceți neacoperit 1 oră 30 de minute, ungând cu amestecul de glazură rămas la fiecare 30 de minute. Acoperiți ușor cu folie; coaceți cu 30 de minute mai mult sau până când termometrul citește cel puțin 60°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista