Sunca Glazurata Riesling Peach

Sunca Glazurata Riesling Peach
Riesling piersic glazurate sunca este un fără gluten și fără lactate băutură. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 729 calorii, 50g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Un amestec de vin riesling, conserve de piersici, muștar măcinat cu piatră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Peach Riesling Chiftele Glazurate, Curcan fript glazurat cu sirop de arțar cu sos Riesling, și Pui glazurat cu piersici cu Bulgur împânzit cu piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.tapetați tigaia de prăjire superficială cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Așezați șunca pe raft în tigaie. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor în șuncă, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii și să nu atingă osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți vinul, crenguțele de cimbru și șalota până la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 7 până la 8 minute sau până când vinul este redus la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Se ia de pe foc. Aruncați crenguțele de cimbru. Se amestecă conservele, zahărul brun și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
ConservăConservă
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
5
Ungeți jumătate din amestecul de glazură peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Coaceți neacoperit 1 oră 30 de minute, ungând cu amestecul de glazură rămas la fiecare 30 de minute. Acoperiți ușor cu folie; coaceți cu 30 de minute mai mult sau până când termometrul citește cel puțin 60°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista