Sunca Glazurata Balsamic Cu Mazare Engleza De Busuioc
Sunca Glazurata balsamica cu mazare engleza de busuioc este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 2595 calorii, 220g de proteine, și 171g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Încercați Yuba Pappardelle cu mazăre engleză, frunze Fava și busuioc, Mazăre Engleză, și Mazăre engleză cu mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și preîncălziți cuptorul la 325 F. pregătiți glazura combinând oțetul, muștarul, jeleul, zahărul brun, 1/2 linguriță sare și 1 linguriță piper negru într-o cratiță mică la foc mediu. Aduceți la foc mic și, amestecând continuu, lăsați amestecul să se reducă până când este ușor siropos, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Așezați șunca, cu partea plată în jos, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a șuncii și să nu atingă osul sau să se odihnească în grăsime. Se acoperă ușor cu folie și se transferă la cuptor pentru a se prăji până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai adâncă a șuncii înregistrează 115 km f, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și îndepărtați folia. Generos slather carne cu glazura, având grijă să vă asigurați că pentru a obține amestec în crevase.
Cortați-vă din nou cu folia și întoarceți șunca la cuptor și continuați să coaceți până când este caramelizată la exterior și un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a cărnii citește 135 km f, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Când ați terminat, transferați șunca pe o tăietură, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute. Între timp, puneți tigaia de prăjire cu picături pe aragaz la foc mare.
Adăugați vin și gătiți, folosind o lingură de lemn pentru a răzui și rumeni bucățile. Se fierbe la foc mic până se îngroașă ușor, aproximativ două minute.
Transferați sosul de tigaie într-un castron și puneți-l deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie saut. Când uleiul strălucește, adăugați ceapa și saut-ul timp de 2 minute.
Adăugați mazărea, un vârf de sare și suficient stoc pentru a acoperi mazărea. Ridicați focul la mare și gătiți până când mazărea este doar fragedă, 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc, se adaugă busuioc, suc de lămâie și coajă de lămâie. Reglați condimentul dacă este necesar.
Sculptați și serviți șuncă și mazăre în stil familial, trecând glazură suplimentară și sos de tigaie ca acompaniament.