Sunca Glazurata Balsamic Cu Mazare Engleza De Busuioc
Sunca Glazurata balsamica cu mazare engleza de busuioc este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 2595 calorii, 220g de proteine, și 171g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Încercați Yuba Pappardelle cu mazăre engleză, frunze Fava și busuioc, Mazăre Engleză, și Mazăre engleză cu mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și preîncălziți cuptorul la 325 F. pregătiți glazura combinând oțetul, muștarul, jeleul, zahărul brun, 1/2 linguriță sare și 1 linguriță piper negru într-o cratiță mică la foc mediu. Aduceți la foc mic și, amestecând continuu, lăsați amestecul să se reducă până când este ușor siropos, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Umăr
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dressing Japonez De Susan Preparat
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați șunca, cu partea plată în jos, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a șuncii și să nu atingă osul sau să se odihnească în grăsime. Se acoperă ușor cu folie și se transferă la cuptor pentru a se prăji până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai adâncă a șuncii înregistrează 115 km f, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată Mărunt
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți din cuptor și îndepărtați folia. Generos slather carne cu glazura, având grijă să vă asigurați că pentru a obține amestec în crevase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Cortați-vă din nou cu folia și întoarceți șunca la cuptor și continuați să coaceți până când este caramelizată la exterior și un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a cărnii citește 135 km f, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
5
Când ați terminat, transferați șunca pe o tăietură, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute. Între timp, puneți tigaia de prăjire cu picături pe aragaz la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați
6
Adăugați vin și gătiți, folosind o lingură de lemn pentru a răzui și rumeni bucățile. Se fierbe la foc mic până se îngroașă ușor, aproximativ două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Transferați sosul de tigaie într-un castron și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie saut. Când uleiul strălucește, adăugați ceapa și saut-ul timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați mazărea, un vârf de sare și suficient stoc pentru a acoperi mazărea. Ridicați focul la mare și gătiți până când mazărea este doar fragedă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire