Sunca & Swiss Dijon Se Topesc
Această rețetă servește 15 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 34 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de brânză elvețiană suplimentară, șuncă lentă oscar mayer, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Miere Savuroasă Dijon Melt, Ton Swiss Melt, și Șuncă fierbinte și rulouri elvețiene cu sos de scufundare Dijon.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Întindeți muștarul pe jumătatea inferioară a ruloului; acoperiți cu șuncă, roșii, brânză și partea superioară a ruloului.
Se pune în tigaie superficială; capac.
Coaceți 8 până la 10 min. sau până când brânza este topită și sandwich-ul este încălzit.