Sunca & Swiss Dijon Se Topesc

Sunca & Swiss Dijon Se Topesc
Această rețetă servește 15 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 34 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de brânză elvețiană suplimentară, șuncă lentă oscar mayer, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Miere Savuroasă Dijon Melt, Ton Swiss Melt, și Șuncă fierbinte și rulouri elvețiene cu sos de scufundare Dijon.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Întindeți muștarul pe jumătatea inferioară a ruloului; acoperiți cu șuncă, roșii, brânză și partea superioară a ruloului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Ardei ArbolArdei Arbol
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Se pune în tigaie superficială; capac.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4
Coaceți 8 până la 10 min. sau până când brânza este topită și sandwich-ul este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista