Sunbutter Fudge Ripple Înghețată Fără Lactate
Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 251 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 248 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată fără lactate, sare de mare, curmale medjool și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Înghețată de unt de soare fără nuci și lactate, Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lactate, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele de cocos într-o cratiță mică până când începe să fiarbă.
Se toarnă laptele fierbinte de cocos peste chipsurile de ciocolată într-un castron pentru a le topi.Se amestecă pentru a se combina și se lasă deoparte.
Adăugați laptele de cocos și curmalele într-un blender de mare putere sau robot de bucătărie și faceți piure până când este cremos și neted.
Adăugați laptele de caju sau cânepă, untul de soare, sarea, vanilia și guma de guar și piureul până când sunt cremoase și netede.Congelați amestecul timp de aproximativ o oră sau dați-l la frigider până la rece.
Turnați-l în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.Odată ce aparatul de înghețată s-a terminat, stratificați înghețata cu ganache într-un bol sigur pentru congelator.Acoperiți și înghețați până când este suficient de greu pentru a scoate.