Sulițe de sparanghel prăjite cu cremă de muștar
Spears sparanghel prăjită cu cremă de muștar este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Paștele. Dacă aveți la îndemână maioneză, zară, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 18 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Spears De Sparanghel Cu Ou, Spears de sparanghel cu susan, și Somon cu crustă de muștar cu sparanghel prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți capetele dure ale sparanghelului.
Înveliți o foaie de copt antiaderentă cu spray de gătit. Aranjați sparanghelul într-un singur strat pe foaia de copt; înveliți ușor sparanghelul cu spray de gătit.
Presărați sparanghel cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Coaceți la 450 timp de 8 până la 10 minute sau până când sparanghelul este crocant-fraged, agitând ocazional tigaia.
Combinați restul de 1/2 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper, zară și restul de 5 ingrediente într-un castron mic; amestecați cu un bici. Acoperiți și răciți.
Serviți sparanghelul cald sau la temperatura camerei cu amestec de muștar.