Sulițe De Murături De Mărar

Sulițe De Murături De Mărar
Dill Pickle Spears ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 40 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 36 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână apă, crenguțe de mărar, oțet și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 336 ore. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare includ Sulițe De Murături De Mărar, Sulițe De Murături De Mărar, și Sulițe De Murături De Mărar.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 galoane de apă și sare într-un recipient mare, amestecând cu un tel până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Adăugați castraveți; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
3
Așezați 2 lingurițe de semințe de muștar, 2 crenguțe de mărar și 1 cățel de usturoi pe jumătate în fiecare dintre cele 12 borcane sterilizate fierbinți (1 halbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
MărarMărar
4
Scurgeți castraveții; împărțiți între borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
5
Combinați oțetul, 4 căni de apă, zahărul și condimentul de murat într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; gatiti 10 minute. Împărțiți uniform amestecul de oțet fierbinte între borcane, umplând la 1/2 inch de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți cu capace metalice; înșurubați benzile.
7
Procesați în baie de apă fierbinte timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
8
Scoateți borcanele din Baia de apă; răciți complet și verificați dacă există o etanșare adecvată (Vezi nota de mai jos). Pentru cea mai bună aromă, lăsați 2 săptămâni înainte de a mânca. Păstrați murăturile într-un loc răcoros și întunecat timp de până la 1 an.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuraturiMuraturi
ApăApă
1
Scoateți borcanele din conserve, așezându-le pe un prosop.
2
Lăsați borcanele să stea la temperatura camerei 12 până la 24 de ore. Apăsați centrul fiecărui capac; capacele nu trebuie să se flexeze sau să "pop."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
3
Îndepărtați benzile; încercați ușor să ridicați capacul cu o presiune ușoară. Dacă capacul rămâne aprins, aveți un sigiliu bun.
DificultateExpert
Gata În336 hrs
Porții40
Scor De Sănătate1
Revista