Sulițe De Murături De Mărar
Dill Pickle Spears ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 40 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 36 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână apă, crenguțe de mărar, oțet și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 336 ore. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare includ Sulițe De Murături De Mărar, Sulițe De Murături De Mărar, și Sulițe De Murături De Mărar.
Instrucțiuni
Combinați 2 galoane de apă și sare într-un recipient mare, amestecând cu un tel până se dizolvă sarea.
Adăugați castraveți; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 12 ore.
Așezați 2 lingurițe de semințe de muștar, 2 crenguțe de mărar și 1 cățel de usturoi pe jumătate în fiecare dintre cele 12 borcane sterilizate fierbinți (1 halbă).
Scurgeți castraveții; împărțiți între borcane.
Combinați oțetul, 4 căni de apă, zahărul și condimentul de murat într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; gatiti 10 minute. Împărțiți uniform amestecul de oțet fierbinte între borcane, umplând la 1/2 inch de sus.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți cu capace metalice; înșurubați benzile.
Procesați în baie de apă fierbinte timp de 20 de minute.
Scoateți borcanele din Baia de apă; răciți complet și verificați dacă există o etanșare adecvată (Vezi nota de mai jos). Pentru cea mai bună aromă, lăsați 2 săptămâni înainte de a mânca. Păstrați murăturile într-un loc răcoros și întunecat timp de până la 1 an.
Scoateți borcanele din conserve, așezându-le pe un prosop.
Lăsați borcanele să stea la temperatura camerei 12 până la 24 de ore. Apăsați centrul fiecărui capac; capacele nu trebuie să se flexeze sau să "pop."
Îndepărtați benzile; încercați ușor să ridicați capacul cu o presiune ușoară. Dacă capacul rămâne aprins, aveți un sigiliu bun.