Sukiyaki într-o bucătărie americană din bucătăria americană a lui Hiroko

Sukiyaki într-o bucătărie americană din bucătăria americană a lui Hiroko ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 724 calorii, 57G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.28 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți shoyu, ciuperci cremini, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma cartoful dulce, puteți urma acest fel principal cu Pătrate De Desert Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui Namban din bucătăria americană a lui Hiroko, Daikon tradițional fiert din bucătăria americană a lui Hiroko, și California Pizza Bucătărie Bucătărie salată tocată cu vinetă cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți mirinul și sake-ul într-o oală mică la foc mediu și aduceți-l la foc mic.
Adăugați sosul de soia, zahărul și scallions și gătiți sosul timp de 8 minute.
Scoateți oala de pe foc și lăsați să se răcească. Aruncați scallions și adăugați ardeii chile. (Sosul suplimentar poate fi refrigerat până la 6 luni.)
Scoateți partea inferioară tare a tulpinilor de ciuperci și tăiați ciupercile în jumătate.
Tăiați dovleceii galbeni și verzi în 6 bucăți fiecare (partea cea mai largă este de 1 1/2 inci), folosind tehnica rangiri.
Tăiați cartoful dulce (pe piele) în 8 bucăți folosind tehnica rangiri.
Îndepărtați partea inferioară dură a tulpinilor de năsturel și tăiați buchetul în jumătate transversal. Pune nasturelul deoparte.
Așezați bucățile de cartof dulce și ceapa cipollini într-o oală mare cu apă rece pentru a acoperi la foc mare și aduceți-o la foc mic.
Adăugați ciupercile și dovleceii galbeni și verzi și gătiți timp de 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ciupercile și dovleceii într-o strecurătoare pentru a se usca la aer, în timp ce ceapa și cartofii dulci continuă să gătească încă 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ceapa în strecurătoare pentru a se usca la aer, în timp ce cartofii dulci continuă să gătească timp de 7 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați cartofii dulci în strecurătoare și uscați la aer.
Condimentează carnea de vită cu sare și piper pe ambele părți.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați carnea de vită și gătiți până când ambele părți sunt aurii; timpul total de gătit este de aproximativ 6 minute.
Transferați carnea de vită pe o tăietură.
Adăugați legumele în tigaie și gătiți până când suprafețele fiecărei legume sunt ușor aurii.
Scoateți tigaia de pe foc, lăsând legumele în tigaie.
Tăiați fiecare friptură în 6 bucăți. Împingeți legumele într-o parte și readuceți carnea de vită în tigaie.
Se toarnă sosul BBC și sake peste carnea de vită și legume și se readuce tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați năsturelul și gătiți timp de 1 până la 2 minute, ungând frecvent carnea de vită și legumele cu sosul. Împărțiți carnea de vită și legumele între boluri adânci și serviți.