Sugo Rosso (Sos Roșu)
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 sos? Sugo Rosso (sos roșu) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 151 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, roșii, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare includ Spanac și trei Ravioli cu brânză cu sos Sugo, Sos de roșii simplu | Sugo di Pomodoro Semplice, și Sugo finto - versiunea vegetariană a unui sos de carne.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Gatiti rosiile in apa clocotita pana cand pielea incepe sa se desparta, aproximativ 1 minut. Scoateți imediat roșiile și aruncați-le în apă cu gheață timp de câteva minute pentru a opri procesul de gătit.
Scoateți roșiile din apa cu gheață; îndepărtați și aruncați pielea de roșii.
Tăiați roșiile în bucăți. Amestecați roșiile într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu; încălziți usturoiul zdrobit în ulei până când este parfumat, având grijă să nu se rumenească, 1 până la 2 minute.
Adăugați roșiile amestecate și sarea; aduceți amestecul la foc mic și gătiți până când sosul se îngroașă, 10 până la 15 minute.
Scoateți sosul de pe foc și amestecați busuiocul prin sos. Lăsați sosul să stea câteva minute pentru a permite aromei din busuioc să se amestece în sos.