Sufocat de pui și sos (Makeover)

Sufocat de pui și sos (Makeover)
Puiul sufocat și sosul (Makeover) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 5 și costă $2.22 pe portie. O porție conține 831 calorii, 55g de proteine, și 48G de grăsime. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pui tăiat, ulei de canolan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui sufocat și sos, Pui sufocat în sos, și Sufocat și acoperite de pui și sos.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul in 2 2/3 cani de apa conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand untul si sarea; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
OrezOrez
SareSare
2
În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon, amestecați făina, sarea condimentată, cimbru, boia și piper. Umpleți vasul mediu cu apă. Înmuiați bucățile de pui în apă; agitați pentru a îndepărta excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Sare CondimentatăSare Condimentată
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
CimbruCimbru
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
3
Așezați jumătate din bucățile de pui la un moment dat în pungă cu amestec de făină; se agită pentru a acoperi toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4
Scoateți puiul; rezervați amestecul de făină rămas în pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați pui; gatiti 8-10 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
7
Scoateți puiul din tigaie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
În aceeași tigaie, amestecați amestecul de făină rezervat în picături; gatiti aproximativ 2 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul devine maro deschis. Se amestecă țelina, ardeiul gras și ceapa. Gatiti 4 pana la 6 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
țelinățelină
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se amestecă 2 căni de apă fierbinte până se omogenizează bine. Întoarceți puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 40 până la 50 de minute sau până când sucul de pui este limpede atunci când cea mai groasă bucată este tăiată până la os (170 F pentru sâni; 180 F pentru coapse și tobe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Pui întregPui întreg
SucSuc
OsOs
11
Se servește peste orez; se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
OrezOrez
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții5
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista