Sufleuri De Ciocolată Neagră
Sufleuri de ciocolata neagra este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 2 porții. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 352 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr de cofetărie, ulei de măsline extran, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sufleuri De Ciocolată Neagră-Var, Sufleuri de ciocolată neagră cu Cardamom Cr Aproxume Anglaise, și Fursecuri Alb-Negru: Cremă De Brânză Ciocolată Și Ciocolată Neagră Zahăr Brun Închis.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. ulei două ramekine de 6 uncii și presărați cu zahăr.
Rulați zahărul în jurul părților laterale și inferioare ale fiecărui ramekin pentru a acoperi complet, scuturând orice exces de zahăr.
Într-un castron mic de metal așezat peste o oală cu apă clocotită, topiți ciocolata, uleiul de măsline și smântâna grea, amestecând ocazional până la amestecare.
Scoateți vasul de pe foc.
Într-un castron mediu, bateți albușurile cu cremă de tartru până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahăr granulat și continuați să bateți albușurile până când vârfurile sunt rigide.
Bateți gălbenușurile de ou în amestecul de ciocolată pe rând. Îndoiți albușurile, puțin câte puțin, și amestecați până se omogenizează.
Se toarnă în ramekins pregătiți.
Așezați ramekins pe o foaie de copt și coaceți până când sufleurile cresc, aproximativ 15 minute.
Serviți imediat cu zahăr de cofetărie și fructe de padure proaspete ca garnitură.