Sufleuri De Ciocolată Cayenne

Sufleuri De Ciocolată Cayenne
Rețeta de ciocolată Cayenne Souffles poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. Această rețetă face 2 porții cu 286 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre ieftine. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, ciocolată semidulce, ou și făină. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 27%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chocolate Cayenne Se Încrețește, Chocolate Cayenne Se Încrețește, și Fursecuri Cu Napolitane Cayenne Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Ou separat; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Coat două 6-oz. ramekins cu 1 lingurita de unt si se presara cu 2 lingurite de zahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Așezați ramekins pe o foaie de copt; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se amestecă 2 linguri de zahăr și făina până se omogenizează. Treceți treptat în lapte. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Gatiti si amestecati 1-2 minute mai mult sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Bateți ciocolata, cayenne și sarea până când ciocolata se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușul de ou; întoarceți totul în castron, amestecând constant. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Într-un alt castron cu bătătoare curate, bateți albușul la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas la înălțime până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Cu o spatulă, amestecați un sfert din albușul de ou în amestecul de ciocolată până când nu rămân dungi albe. Îndoiți albușul rămas până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
10
Transferați la ramekins pregătiți.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Coaceți la 400 de euro timp de 12-15 minute sau până când blaturile sunt umflate și centrele apar setate.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
12
Serviți imediat.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri - Jeroboam) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 600 de dolari pe sticlă.
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben paie auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note elegante de blond (brioșă și nuci proaspete).Palatul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmată de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista