Sufleuri de brânză coapte de două ori

Suflele cu brânză copte de două ori ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine, 35 g de grăsimi și un total de 456 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 1,07 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână unt, praf de ceapă, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 37%. Încercați sufleuri cu brânză de două ori coapte, sufleuri cu brânză de capră copte de două ori pe pat de verdeață amestecată și sufleuri cu brânză de capră copte de două ori pe un pat de verdeață amestecată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, topește untul. Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat laptele, praful de ceapă, sare, nucșoară și piper. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduce caldura; adăugați 1 cană de brânză și amestecați până se topește.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Într-un castron mic, bate gălbenușurile până se îngroașă și devine de culoarea lămâiei, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1/3 cană de sos de brânză fierbinte. Întoarceți totul în tigaie; gatiti si amestecati 1-2 minute. Se răcește complet.
Într-un castron mare, bate albușurile la viteză mare până se formează vârfuri tari. Se amestecă ușor în amestecul de brânză răcit.
Se toarnă în vase neunsate de 1 cană pentru suffle sau în căni de cremă.
Puneți într-o tavă de copt puțin adâncă.
Adăugați 1 inch de apă fierbinte în tigaie.
Coaceți, descoperit, la 325° timp de 20 de minute.
Scoateți paharele de cremă pe gratele de sârmă pentru a se răci. Acoperiți și lăsați la frigider până la 4 ore.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Descoperi; se presară cu brânză rămasă.
Coaceți la 425° timp de 15-20 de minute sau până când sunt umflate și aurii.