Sufleuri De Brânză Albastră

Sufleuri de brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă este plăcută de 225 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până fig ai putea urma acest curs principal cu Cifre de afaceri proaspete și struguri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Souffl Cu Brânză Albastră, Sufleuri de brânză albastră cu salată de spanac pentru copii cu miere/Fig / sos Balsamic, și Sufleuri De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți ramekinele: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți patru ramekine de 8 uncii cu unt.
Turnați zahărul în 1 ramekin și rotiți-l pentru a acoperi fundul și părțile laterale.
Se toarnă excesul într-un alt ramekin și se repetă pentru a acoperi toate ramekins; atingeți orice exces. La frigider până când este gata de umplere.
Faceți bechamelul: topiți 3 linguri de unt într-o oală cu fund greu la foc mediu-mic. La fel cum spuma dispare, bateți făina pentru a face un roux; gătiți, amestecând constant, pentru a îndepărta gustul amidon, 2 până la 3 minute (nu lăsați rouxul să se rumenească).
Adăugați laptele cald și continuați să bateți până când este neted și gros, aproximativ 5 minute. (Urmăriți o figură 8 în bechamel cu biciul; dacă sosul păstrează forma, este gata.)
Scoateți bechamelul de pe foc și bateți gălbenușurile pe rând. Se condimentează cu sare, piper alb și nucșoară, apoi se amestecă brânza până se topește și se netezește. (Întoarceți vasul la foc foarte mic, dacă este necesar.)
Se transferă într-un castron mare și se dă la frigider până se răcește.
Adăugați albușurile: bateți albușurile și smântâna de tartru cu un bici sau mixer până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o treime din albusurile bătute în amestecul de bechamel răcit, scoțând încet și ușor de jos în partea de sus a bolului cu o spatulă de cauciuc. Îndoiți albusurile rămase în același mod până când nu rămân dungi de alb.
Așezați ramekinele pregătite pe o foaie de copt. Puneți aluatul în ramekins, umplând fiecare aproximativ trei sferturi din drum. Folosiți un prosop pentru a șterge jantele curate (acest lucru va ajuta suflele să crească uniform).
Coaceți până la auriu și umflați cel puțin 1 inch peste jante, aproximativ 25 de minute.
Serviți imediat cu compot de smochine și alte garnituri (vezi mai jos).
Combinați 1 cană de zahăr, 1 1/2 căni de apă, 1 linguriță de suc de lămâie, 2 felii de lămâie și 2 pungi de ceai de mușețel într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti, amestecand, 5 minute.
Scoateți pungile de ceai.
Adăugați 12 smochine uscate înjumătățite, reveniți la fierbere și gătiți încă 10 minute.
Scoateți feliile de lămâie.
Fotografii de James Baigrie