Sufleul de ciocolată al lui Romanoff
Sufleul de ciocolată al lui Romanoff este un fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 157 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 66 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, ciocolată, extract de dash vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Prajituri de ciocolata neagra cu sos Espresso-ciocolata, Torturi de ciocolată albă cu sos de zmeură-ciocolată, și Sufleu de lichior de portocale de ciocolată cu sos de ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Se amestecă gălbenușurile de ou cu 2/3 cană de zahăr și vanilie.
Adăugați făină și amestecați până formează o pastă netedă. Într-o oală cu fund greu, aduceți laptele la fierbere.
Adăugați pasta ca amestecul în lapte.
Lăsați să fiarbă 2-3 minute înainte de a amesteca. Apoi folosiți un tel de sârmă pentru a amesteca și folosiți o spatulă de lemn pentru a amesteca până când pasta nu se mai lipeste de părțile laterale ale pot.In o tigaie separată, topiți ciocolata. Între timp, puneți pasta într-un mixer în picioare și bateți timp de aproximativ 10 până la 15 minute.
Adăugați ciocolată topită și amestecați bine.
Se pune într-un bol mare de amestecare și se lasă să se răcească.
Așezați albușurile într-un bol de amestecare cu o picătură de sare. Bateți până când încep să formeze vârfuri asemănătoare bezea. Apoi adăugați treptat zahărul rămas și continuați să bateți până la rigidizare. Albușurile de ou nu trebuie să alunece dacă vasul este înclinat.
Adăugați o pătrime din albi în pastă, pliată cu o spatulă de cauciuc. Asigurați-vă că pasta de ciocolată este bine încorporată la acest pas. Continuați să pliați albușurile rămase, câte un sfert, până când sunt bine combinate. Lingura în unt și zahăr 5 sau 6 uncii souffl feluri de mâncare. Gatiti timp de 15 minute. Când ați terminat, presărați cu zahăr pudră și serviți cu frișcă.