Sufleu Individual cu conținut scăzut de carbohidrați, conținut scăzut de grăsimi, brânză dulce și ouă

Sufleu Individual cu conținut scăzut de carbohidrați, conținut scăzut de grăsimi, brânză dulce și ouă
Low Carb, scăzut de grăsimi ,brânză dulce și ou sufleu Individual este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, înlocuitor de zahăr splenda, imitație de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos, Ouă Rapidă – Clătite Snickerdoodle (Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați), și Salată ușoară de ouă cu conținut scăzut de carbohidrați și prima zi înapoi pe Keto pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Halat rubiniu profund, arome intense de fructe de pădure negre, pâine prăjită, condimente și vanilie. Proaspăt și fructat în gură cu taninuri catifelate și un finisaj frumos.Amestec: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot
DificultateUșor
Gata În3 m.
Porții1
Scor De Sănătate23
Revista