Sufleu de sparanghel
Ai nevoie de o garnitură lacto ovo vegetariană ? Sufleul de sparanghel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 244 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 1,64 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . 107 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați sparanghel, usturoi, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63% , care este solid. Rețete similare includ Sufleul cu ouă cu slănină și sparanghel , Sufleul cu ciocolată și Sufleul cu marmeladă cu whisky Seville .
Instrucțiuni
Gătiți sparanghelul într-o cratiță cu apă clocotită până când este verde strălucitor, dar încă crocant, aproximativ 2 minute.
Transferați sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătire.
Scurgeți și puneți deoparte.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic.
Se amestecă făina și se amestecă până când amestecul devine ca o pastă și devine maro auriu deschis, aproximativ 2 minute.
Bateți laptele în amestecul de unt-făină; aduceți la fiert și gătiți până se îngroașă, 2 până la 3 minute. Asezonați cu sare și piper cayenne.
Puneți amestecul de lapte, usturoiul și sparanghelul într-un blender și faceți piure până la omogenizare.
Turnați amestecul de sparanghel într-un castron mare; se amestecă gălbenușurile de ou și brânza Cheddar.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C)
Unge cu unt generos 4 rame (6 uncii).
Bateți albușurile într-un castron mare de sticlă sau de metal până se formează vârfuri moi. Ridicați batătorul sau batetorul direct în sus: albușurile vor forma movile moi, mai degrabă decât un vârf ascuțit
Se amestecă jumătate din albușuri în amestecul de brânză de sparanghel până când se combină. Îndoiți ușor albușurile rămase în amestec.
Umpleți ramekins pregătiți aproximativ 3/4 și puneți-le pe o tavă de copt; Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile devin maro auriu, aproximativ 20 până la 25 de minute