Dacă 63 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., sufleul de porumb cu ardei roșu ar putea fi grozav fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 204 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, pătrunjel, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și roșii prăjite și ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, călește ceapa și ardeiul roșu în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați laptele. Aduceți la fierbere. Bateți treptat făina de porumb; bateți constant până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați brânza, pătrunjelul, 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pătrunjel
Brânză
4
Adăugați 1 cană din amestecul de făină de porumb la gălbenușurile de ou; se amestecă bine. Întoarceți totul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Făină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Într-un castron mare, bateți albușurile, crema de tartru și sarea rămasă până se formează vârfuri tari. Îndoiți în amestecul de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Făină De Porumb
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se transferă într-un 2-qt uns. souffle fel de mâncare.
7
Se coace la 375 la 35-40 de minute sau până se rumenesc.
Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Amelia Brut ros diametru Cremant de Bordeaux cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.