Sufleu De Porumb Cu Ardei Roșu

Sufleu De Porumb Cu Ardei Roșu
Dacă 63 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., sufleul de porumb cu ardei roșu ar putea fi grozav fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 204 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, pătrunjel, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și roșii prăjite și ardei roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, călește ceapa și ardeiul roșu în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați laptele. Aduceți la fierbere. Bateți treptat făina de porumb; bateți constant până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați brânza, pătrunjelul, 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
4
Adăugați 1 cană din amestecul de făină de porumb la gălbenușurile de ou; se amestecă bine. Întoarceți totul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Într-un castron mare, bateți albușurile, crema de tartru și sarea rămasă până se formează vârfuri tari. Îndoiți în amestecul de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină De PorumbFăină De Porumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se transferă într-un 2-qt uns. souffle fel de mâncare.
7
Se coace la 375 la 35-40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Amelia Brut ros diametru Cremant de Bordeaux cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista