Sufleu De Morcovi
Sufleul de morcovi este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 155 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, morcovi, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufleu De Morcovi, Suc De Morcovi4, și Sufleu De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Loc 1 în. de apă într-o cratiță; adăugați morcovi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până se înmoaie.
Așezați morcovii într-un robot de bucătărie sau blender; acoperiți și procesați până se face piure. Măsurați 1 cană și puneți deoparte.
Pentru sosul alb, topiți untul într-o cratiță. Se amestecă făina, sarea și sosul de piper până se omogenizează. Adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou până când sunt groase și de culoare lămâie.
Adăugați 1/3 cană sos alb; se amestecă bine. Întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Gatiti si amestecati 1-2 minute. Se amestecă morcovii curățați; se amestecă bine. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un alt castron, bateți albușurile până se spumează.
Adăugați cremă de tartru; bateți până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor o treime din albușurile de ou în amestec de morcovi. Îndoiți albușurile rămase.
Se toarnă într-un 2-qt uns. souffle fel de mâncare.
Se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când blatul devine maro auriu și pufos.