Sufleu De Dovlecei
Zucchini Souffle este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 238 calorii. Un amestec de dovlecei, boia de ardei, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare sunt Sufleu De Dovlecei, Sufleu de dovlecei și porumb dulce – Blogger invitat Kudos Kitchen de Renee, și Souffl De Ou 4.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Cernem făina și praful de copt împreună într-un castron. Bateți ușor ouăle și amestecați-le în făină cu uleiul. Se amestecă ceapa și dovlecelul și se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt bine uns de 9x13 inch și se presară cu boia și pătrunjel.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de o oră.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mouton Cadet Bordeaux Rouge. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Mouton Cadet Bordeaux Rouge]()
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Un roșu dens, cu o nuanță purpurie pronunțată. Nasul este expresiv și complex, bogat în arome de fructe proaspete și coapte, în special cireș roșu și cireș morello, cu o notă de condiment. Atacul, asupra fructului, este bogat și suplu, mijlocul palatului plin și fructat pe taninuri mătăsoase. Arătând o lungime atractivă pe gust, are un finisaj proaspăt și picant care exprimă tot caracterul tipic al merlotului și calitatea foarte înaltă a vintage-ului.