Sufleu De Crep De Brânză
Nevoie de o curs principal fără gluten? Sufleul de crep de brânză ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 449 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, blintzes umplute cu brânză, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma brânza, puteți urma acest fel principal cu Desertul Bianca Brânză La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cireșe Crep Sufleu, Aperitive din crep de somon și cremă de brânză, și Tort de crep cu fistic și glazură de brânză cremă de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați untul în vasul de copt de 9x13 inch și puneți-l în cuptor până se topește, aproximativ 3 minute.
Așezați blintzes în vasul de copt într-un singur strat deasupra untului topit.
Bateți albușurile într-un castron până formează vârfuri moi, aproximativ 5 minute, și dați deoparte.
Bateți gălbenușurile de ou, smântâna, zahărul, extractul de vanilie și sarea într-un castron mare până se omogenizează. Folosiți o spatulă de cauciuc sau un tel de sârmă pentru a plia 1/3 din albușurile bătute în amestecul de smântână. Treceți ușor spatula prin centrul bolului, apoi în jurul părților laterale ale bolului, repetând până la încorporarea completă.
Adăugați restul de albușuri bătute, pliabile doar până se încorporează.
Se toarnă amestecul peste blintzes în vasul de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ouăle sunt setate și pufoase, iar blatul este maro auriu, aproximativ 45 de minute.