Sufleu De Conopidă La Masias
Sufleul de conopidă la Masias ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $10.36 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2419 calorii, 128g de proteine, și 176g de grăsime. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Mergeți la magazin și ridicați făină, parmezan, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Sufleu De Conopidă La Masias, Conopida Souffle Coace, și Suflanta de conopida cu unt brun.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Calvet Cremant de Bordeaux brut ros circulatorcu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose]()
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Culoarea somonului strălucitor, cu un nas elegant de zmeură și cassis. Bule foarte fine și persistente, care tachinează gura și finisajul minunat al aromelor clare, rotunde, fructate. Bucurați-vă de Calvet Brut Rose oricând ca aperitiv, amestec de cocktailuri, libație de brunch sau pentru orice cauză de sărbătoare.