Sufleu De Ceai De Iasomie Cu Înghețată De Lemongrass

Sufleu De Ceai De Iasomie Cu Înghețată De Lemongrass
Sufleu de ceai de iasomie cu înghețată de Lemongrass ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $5.27 pe portie. O porție conține 797 calorii, 16g de proteine, și 57G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de amidon de porumb, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Tarta de citrice dulce-amărui cu cremă de iasomie, și Înghețată De Avocado.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Mouton Cadet Bordeaux Rouge. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Un roșu dens, cu o nuanță purpurie pronunțată. Nasul este expresiv și complex, bogat în arome de fructe proaspete și coapte, în special cireș roșu și cireș morello, cu o notă de condiment. Atacul, asupra fructului, este bogat și suplu, mijlocul palatului plin și fructat pe taninuri mătăsoase. Arătând o lungime atractivă pe gust, are un finisaj proaspăt și picant care exprimă tot caracterul tipic al merlotului și calitatea foarte înaltă a vintage-ului.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista