Sufleu de budincă de pâine cu sos de whisky
Sufleu de budincă de pâine cu sos de whisky ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 549 calorii, 15g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de lapte, pâine, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Sufleu De Budincă De Pâine Cu Sos De Whisky, Sufleu de budincă de pâine cu sos de whisky, și Budinca de paine cu sos de whisky.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Unt și zahăr un vas mare de copt adânc.
Într-un bol de amestecare, bateți gălbenușurile de ou cu ceașcă de zahăr, vanilie și condimente până când sunt groase, cremoase și de culoare lămâie.
Așezați pâinea cubată într-un castron mare și turnați amestecul de gălbenuș/lapte peste pâine. Se lasă deoparte 45 de minute.
Într-un castron, bateți albușurile cu sarea și zahărul rămas din ceașcă până se formează vârfuri rigide, lucioase. Se amestecă sultanele și nucile pecan în pâinea înmuiată și se pliază în bezea. Întoarceți amestecul în matrița pregătită și coaceți timp de 35 până la 40 de minute, până când este umflat și auriu.
Încălziți crema peste apă fierbinte într-un cazan dublu. Într-un castron, bateți gălbenușurile cu zahărul până se îngroașă. De pe foc, bateți gălbenușurile în crema încălzită.
Întoarceți amestecul la cazanul dublu și gătiți peste apă clocotită, amestecând constant, până când se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele unei linguri. Adăugați încet bourbonul și continuați să gătiți până se îngroașă ușor și se omogenizează.
Se servește cald cu sufletul.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur]()
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Un rubin frumos, strălucitor și elegant ??culoare. Nas bogat și puternic de fructe roșii, cu vanilie și note prăjite. Delicat la gust, lemnos, cu arome de lemn dulce și fructe roșii, condimentat fin, cu un finisaj lung și tanic.