Sufleu de brânză cu Scallions și arpagic

Sufleu de brânză cu Scallions și arpagic
Sufleul de brânză cu Scallions și arpagic este un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, arpagic, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mărturisirea # 124: sunt periculos cu brânză ... brânză și arpagic pâine de bere, Cremă De Brânză De Capră Arpagic Dip, și Trufe de brânză sărate cu arpagic pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Profilul nasului și aromei fructelor întunecate, a notelor de prune și cedru sunt frumos echilibrate cu aciditate și structură de tanin pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista