Brânză sufleu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 361 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 290 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de parmezan, albușuri de ou plus 1 lingură de apă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Souffl De Brânză 4, Sufleu De Brânză, și Souffl De Brânză 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Folosiți unt la temperatura camerei pentru a unge o matriță de sufle de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați parmezanul ras și rotiți-l în jurul matriței pentru a acoperi părțile laterale. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-l în congelator timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Într-o cratiță mică, încălziți untul. Lăsați toată apa să se gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Într-un castron separat combinați făina, muștarul uscat, pudra de usturoi și sarea kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Pudră De Muștar
Sare Kosher
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Bateți acest amestec în untul topit. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Bateți laptele fierbinte și dați focul la mare. Odată ce amestecul ajunge la fierbere, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Într-un castron separat, bateți gălbenușurile până la o consistență cremoasă. Temperați gălbenușurile în amestecul de lapte, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Se ia de pe foc și se adaugă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
11
Bateți până se încorporează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Într-un castron separat, folosind un mixer manual, bateți albușurile și crema de tartru până când sunt lucioase și ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
13
Adăugați 1/4 din amestec la bază. Continuați să adăugați albii cu treimi, împăturind foarte ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza
14
Se toarnă amestecul în sufle. Umpleți sufleul la 1/2 inch de sus.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.