Sufleu cu brânză cu broccoli
Sufleul cu brânză cu broccoli este un aperitiv mediteranean. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 32 g de grăsimi și un total de 361 de calorii . Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 10 și costă 58 de cenți per porție . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte, brânză cheddar, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Cu un scor de lingură de 40% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chavrie Fresh Goat Cheese Souffle , Chocolate Souffle și Whisky Seville Marmelade Souffle .
Instrucțiuni
Lăsați gălbenușurile și albușurile să stea la temperatura camerei până la 30 de minute. Ungeți 2-1/2-qt. vas de sufle și pudră cu pesmet; puse deoparte.
Într-o cratiță, topește untul. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat laptele. Aduceți la fiert și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă. Se amestecă broccoli și ceapa.
Se ia de pe foc; se amestecă gălbenușurile până se omogenizează. Se răcește ușor. Se amestecă maioneza.
Într-un castron, bate albușurile până se formează vârfuri tari. Se amestecă o pătrime din albușuri în amestecul de broccoli. Încorporați albușurile rămase.
Transferați în vasul de sufle pregătit.
Stropiți cu brânză dacă doriți.
Coaceți la 325° timp de 38-42 de minute sau până când blatul devine maro auriu, o scobitoare introdusă lângă margine iese curată și un termometru pentru carne indică 160°.