Sufleu cu brânză cu broccoli

Sufleu cu brânză cu broccoli
Sufleul cu brânză cu broccoli este un aperitiv mediteranean. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 32 g de grăsimi și un total de 361 de calorii . Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 10 și costă 58 de cenți per porție . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte, brânză cheddar, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Cu un scor de lingură de 40% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chavrie Fresh Goat Cheese Souffle , Chocolate Souffle și Whisky Seville Marmelade Souffle .

Instrucțiuni

1
Separați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2
Lăsați gălbenușurile și albușurile să stea la temperatura camerei până la 30 de minute. Ungeți 2-1/2-qt. vas de sufle și pudră cu pesmet; puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
3
Într-o cratiță, topește untul. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat laptele. Aduceți la fiert și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă. Se amestecă broccoli și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se ia de pe foc; se amestecă gălbenușurile până se omogenizează. Se răcește ușor. Se amestecă maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
5
Într-un castron, bate albușurile până se formează vârfuri tari. Se amestecă o pătrime din albușuri în amestecul de broccoli. Încorporați albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Transferați în vasul de sufle pregătit.
7
Stropiți cu brânză dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
8
Coaceți la 325° timp de 38-42 de minute sau până când blatul devine maro auriu, o scobitoare introdusă lângă margine iese curată și un termometru pentru carne indică 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Revista