Sufleu Caramel

Sufleu Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sufleul de Caramel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 93G de grăsime, și un total de 2390 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 1 și costă $ 5.11 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, albușuri de ou, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Sufleu Caramel, Tort de ciocolată cu sos de caramel de portocale, și Desert Caramel Ginger Souffl Cu Sos De Ciocolată Albă Wolfberry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 1 vas mare de sufle sau 8 (8 uncii) ramekins
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Reglați suportul la treimea inferioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Ungeți interiorul a 8 (8 uncii) ramekins sau 1 vas mare de sufle cu unt topit și apoi praf ușor, dar complet, interiorul cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Bateți împreună sosul de caramel și gălbenușurile de ou într-un bol mediu. Acest amestec este baza suflei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Folosind un mixer în picioare prevăzut cu un accesoriu pentru bici sau un mixer de mână, bateți albușurile timp de aproximativ 30 de secunde sau până când apare spumă moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Adăugați crema de tartru și continuați să biciuiți albii timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
8
Adăugați zahărul și bateți până când albușurile ajung la stadiul de vârf mediu-rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
9
Folosind o spatulă de cauciuc, pliați 1/3 din albușurile de ou în amestecul de caramel pentru a ușura baza. Îndoiți cu atenție albii rămași, astfel încât amestecul să nu fie dezumflat. Cel mai eficient mod de a plia este să rotiți vasul și spatula simultan în direcții opuse, una în sensul acelor de ceasornic și cealaltă în sens invers acelor de ceasornic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Puneți sufleul în vas sau feluri de mâncare, umplându-le până la jantă. Aplatizați partea superioară cu o spatulă metalică. Rulați ușor un cuțit în jurul peretelui interior al ramekinului. Acest lucru a creat un mic perete de aer între sufleu și ramekin, care ajută sufleul să se ridice drept.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Așezați suflele pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute pentru sufle individuale sau 30 până la 40 de minute pentru un sufleu mare. Când ați terminat, sufleurile trebuie să fie înalte, maro auriu, uscate pe margini și puțin cremoase în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
13
Serviți imediat.
14
Sosul de Caramel este poate cea mai versatilă încarnare a caramelului. Pe lângă faptul că este atât un sos fierbinte, cât și rece, face o umplutură excelentă pentru tarte și alte produse de patiserie. Este, de asemenea, un ingredient major în unele dintre celelalte rețete ale mele, cum ar fi trufele pe care le fac cu ganache de Caramel și sufleu de Caramel. Păstrez întotdeauna o varietate de amestecuri de caramel refrigerate în bakeshop-ul meu. Acestea durează săptămâni și sunt gata la un moment dat să îndeplinească cererea specială inevitabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
15
Când fac caramele cremoase și clare, care au adăugat lichid, duc caramelul la o temperatură ridicată, pentru că vreau o aromă mai intensă, care să nu fie diluată atunci când caramelul este întins. De exemplu, veți încălzi zahărul la 375 grade F în această rețetă și veți dori să îl urmăriți cu atenție, astfel încât să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
16
Adăugarea oricărui lichid la caramelul fierbinte îl va face să explodeze ca o erupție de lavă topită. Utilizarea unui vas care este cel puțin de două ori volumul ingredientelor va împiedica fierberea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
17
Încălzirea lichidului reduce mai întâi volatilitatea acestei reacții, dar nu o elimină, așa că fiți pregătiți. Mănuși de cuptor și un tel cu mâner lung sunt utile și nu vă lipiți capul sau brațele direct peste oală. Este important să ne amintim că aburul care se ridică dintr-o oală cu caramel fierbinte este la fel de fierbinte ca caramelul din interior și nimic nu este la fel de dureros ca o arsură cu abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
18
Creme fraiche adaugă echilibrul perfect acestui sos, îmblânzind dulceața cu o notă de aciditate. Dacă nu o găsiți și nu aveți timp să o faceți, smântâna este un bun înlocuitor. De asemenea, echilibrez aroma acestui sos cu un al doilea adaos de zahăr și puțin suc de lămâie chiar la sfârșit. Aceasta adaugă o altă dimensiune subtilă a aromei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
19
Încălziți o cratiță cu apă și puneți o măturică în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
20
Spălați - vă și uscați-vă bine mâinile.
21
Combinați apa, 1 cană de zahăr și siropul de porumb într-o cratiță medie. Amestecați-le împreună cu degetele foarte curate, asigurându-vă că nu rămân bucăți de zahăr uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
22
Ungeți interiorul tigaiei cu puțină apă, folosind mâna pentru a simți orice granule de zahăr rătăcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
23
Acoperiți cratița și puneți-o la foc mediu timp de 4 minute. După 4 minute, scoateți capacul, creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Nu amestecați din acest moment. Stai cu ochii pe tigaie. Va fi foarte Bulbuc. Când pe partea laterală a tigaiei apar cristale de zahăr rătăcite, periați-le cu o perie umedă de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
24
Pe măsură ce zahărul gătește, bulele vor deveni mai mari. Introduceți un termometru pentru bomboane, iar când temperatura atinge 300 de grade F, reduceți căldura la mediu, ceea ce va încetini gătitul. Continuați să gătiți zahărul până ajunge la 350 de grade F. va fi maro închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
25
Scoateți vasul de pe foc și lăsați-l să stea 1 minut sau până când bulele scad.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
26
Adăugați crema în caramel. Acesta va bubble sus viguros, astfel încât să fie atent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
27
Bateți energic restul de 1 lingură de zahăr, Creme fraiche, suc de lămâie și sare. Acest sos este acum gata pentru a fi servit cald sau răcit la temperatura camerei. Se va păstra păstrat etanș la frigider până la 1 lună. Când este rece, are consistența untului de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Baron des Chartrons Bordeaux cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nas de fructe roșii proaspete. Structură excelentă, taninuri moi și final proaspăt de cireșe coapte și afine. Elegant și foarte tipic denumirii.Baron des Chartrons Rouge este în mod ideal asociat cu carne de vită la grătar, paste de brânză sau miel.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate11
Revista