Sufganiyot (Gogoși De Jeleu Israelieni)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Sufganiyot (gogoși Israeliene de jeleu). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 25 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, făină, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sufganiyot (Gogoși Cu Jeleu), Sufganiyot (gogoși Hanukkah) cu caș de ghimbir-Tei, și Sufganiyot (Gogoși Cu Jeleu De Hanuka) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina, zahărul, drojdia și sarea în vasul unui mixer de stand și bateți pentru a combina.
Adăugați gălbenușurile și laptele și amestecați, folosind accesoriul cu cârlig, la viteză medie-mică până se formează un aluat shaggy, aproximativ 1 minut.
Adăugați untul, creșteți viteza la mediu mare și amestecați până când aluatul este neted, strălucitor și elastic, aproximativ 5 minute.Înveliți un castron mare cu ulei. Formați aluatul într-o bilă, așezați-l în castron și întoarceți-l pentru a acoperi în ulei. Acoperiți cu folie de plastic sau un prosop umed și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.Făinați ușor o foaie de copt; pus deoparte. Puneți aluatul, transferați-l pe o suprafață de lucru ușor făinată și rulați până la aproximativ 1/4 inch grosime. Folosind un tăietor rotund de 2 inci, ștampilați cât mai multe runde de aluat și așezați-le pe foaia de copt pregătită la aproximativ 1/2 inch distanță. Adunați resturile de aluat într-o bilă și întindeți-le din nou, ștampilând runde până când aveți 30 în total pe foaia de copt. Acoperiți ușor cu folie de plastic sau un prosop umed.
Lăsați să crească într-un loc cald până la pufos și aproximativ 1/2 inch grosime, aproximativ 30 de minute.
Așezați uleiul vegetal sau de canola într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu și puneți la foc mediu până când temperatura ajunge la 350 km f pe un termometru pentru bomboane/grăsimi. Între timp, tapetați o a doua foaie de copt cu prosoape de hârtie și așezați o grătar peste prosoape de hârtie; pune deoparte.
Așezați dulceața sau jeleul într-o pungă prevăzută cu un vârf rotund de 1/4 inch; pus deoparte.Folosind o spatulă plată (nu folosiți mâinile—aceasta va dezumfla gogoșile), transferați cu grijă rundele de aluat, pe rând, în ulei. Ar trebui să puteți încadra aproximativ 6 la un moment dat, lăsând cel puțin 1 inch de spațiu între ele și menținând temperatura uleiului la 350 F. Se prăjește până când fundul devine maro auriu, aproximativ 1 1/2 minute. Întoarceți cu grijă cu o furculiță și prăjiți până când a doua parte devine maro aurie, cu aproximativ 1 1/2 minute mai mult. (Dacă apar bule de aer în gogoși, străpungeți cu vârful unui cuțit.)
Scoateți cu o lingură cu fante pe grătar. Repetați cu rundele de aluat rămase.Când gogoșile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, folosiți un cuțit pentru a perfora partea fiecăruia pentru a forma un buzunar în centru.
Așezați vârful pungii de conducte în buzunar și pipetați aproximativ 1 linguriță de gem sau jeleu în interior. Praf cu zahăr pudră înainte de servire.