Sufganiyot (Gogoși)
Sufganiyot (gogoși) este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 807 calorii, 14g de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr vanilat, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sufganiyot (Gogoși De Jeleu Israelieni), Sufganiyot (gogoși Hanukkah) cu caș de ghimbir-Tei, și Cidru de mere Sufganiyot (gogoși Hanukkah) cu Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, ouăle, iaurtul, zahărul, sarea și zahărul vanilat într-un bol mare de amestecare.
Se amestecă bine. Puneți aluatul deoparte timp de 30 de minute.
Formați aluatul în bile cu un diametru de 2 inci.
Încălziți uleiul vegetal la 365 grade F (190 grade C) într-o oală mare sau friteuză la foc mare. Cel mai bine este să folosiți un coș sau o lingură cu fante pentru prăjirea adâncă a sufganiyot, deoarece uleiul va fi extrem de fierbinte. Prăjiți adânc aluatul în ulei.
Lăsați sufganiyot să se răcească și să se scurgă pe prosoape de hârtie.