Sudado De Pescado al Coco (tocană de pește cu nucă de cocos)

Sudado De Pescado al Coco (tocană de pește cu nucă de cocos) este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 449 calorii, 33g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de căței de usturoi, coriandru, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. 309 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Încercați Sudado De Pescado (tocană de pește în stil columbian), Pescado Con Coco (pește în sos de nucă de cocos), și Peruvian Sudado De Pescado (Tocană De Pește Peruvian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sucul de lămâie, chimenul, boiaua, sarea și piperul într-un castron mic.
Adăugați peștele și marinați timp de 30 de minute.
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu, adăugați ceapa, usturoiul, roșiile, ardeiul gras roșu și sarea, gătiți aproximativ 5 minute la foc mediu.
Adăugați laptele de cocos și Sazon goya în amestecul de roșii, amestecați-l bine și gătiți timp de aproximativ 7 minute.
Adăugați fileurile de pește, acoperiți parțial și lăsați să fiarbă aproximativ 15 minute.
Se presară coriandru și se servește fierbinte cu orez și yuca sau patacones.