Sudado de Cerdo (tocană de porc columbiană)
Sudado de Cerdo (tocană de porc columbiană) este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 475 calorii. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cap la magazin și ridica ceapa, scallion, apă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tocană de vită columbiană (Sudado de Res), Sudado o Sudao De Huevo (tocană de ouă în stil columbian), și Sudado De Pescado (tocană de pește în stil columbian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul vegetal la foc mediu.
Se adauga ceapa si saut-ul pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 3 minute. Apoi adăugați roșiile, scallions, usturoiul, sarea și piperul măcinat și saut-ul pentru încă 5 minute.
Adăugați carnea de porc, apa, sazon goya și pudra de chimen. Reduceți focul la capacul mediu scăzut și gătiți timp de 25 până la 30 de minute, amestecând ocazional.
Adăugați cartofii, yuca, morcovii și coriandrul și gătiți încă 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Se servește peste orez alb.