Sud Întâlnește West Quesadillas

Sud Întâlnește West Quesadillas
Sud întâlnește West Quesadillas ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 653 calorii, 23g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cheddar, smântână, tortilla de făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Sosul De Grătar East Meets West, Est-Întâlnește-Vest Cel Mai Bun: Kyoto Murdar Joe, și Biscuiti Nord-Meets-Sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați sosul de grătar și smântâna pentru sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Sos De ScufundareSos De Scufundare
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă ceapa și se sotează până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Transferați ceapa într-un castron mic și ștergeți tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Adăugați 1 lingură de unt și carnea de porc în tigaie și gătiți până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați carnea de porc pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Aranjați ceapa, carnea de porc, brânzeturile și coriandrul uniform pe o parte a fiecărei tortilla. Îndoiți tortilele pentru a acoperi umplutura. Topiți 1 lingură de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
UntUnt
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați 2 tortilla pliate în tigaie și gătiți până se rumenesc și brânza se topește, 2 până la 3 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte până se rumenesc, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Transferați pe plăci. Repetați cu restul de quesadillas și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
10
Tăiați quesadillas în pene și serviți cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista