Sud-Vestul Turciei Tocană

Sud-vestul Turcia tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 133 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, pene de varprep: 8 minute; Bucătar: 16 minute, bulion de pui fără sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Oală De Tocană Din Sud-Vest, Southwestern Stew, și Tocană De Pui Din Sud-Vest.
Instrucțiuni
Înveliți o cratiță mare cu spray de gătit; adăugați ulei și puneți la foc mediu-mare până la cald. Între timp, tăiați curcanul în bucăți de 1 inch; adăugați curcan, piper, ceapă și usturoi în tigaie. Gatiti 5 minute sau pana cand curcanul se rumeneste usor, amestecand ocazional.
Adăugați chimen și gătiți 1 minut, amestecând bine.
Adăugați bulion, fasole și salsa în cratiță. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute. Tocăniță tocană în boluri individuale.
Se servește cu pene de var.