Sud-Vest Quinoa Tabbouleh
Reteta Southwestern quinoa Tabbouleh ar putea satisface pofta de Est middl în jurul valorii de 1 oră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 358 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mentă, sare, porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma fasolea neagră, puteți urma acest fel principal cu Fasole neagră și desert de cartofi dulci ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tabbouleh Picant De Sud-Vest, Salată De Tabbouleh Din Sud-Vest, și quinoa tabbouleh.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mare, apoi coborâți focul la mediu.
Așezați poblano și jalapeo pe grătar și prăjiți până când pielea se înnegrește, 5 până la 7 minute pe fiecare parte. În același timp, așezați porumbul direct pe grătar și grătiți până când boabele sunt doar colorate, 4 până la 5 minute pe sfert de tură a știuletului.
Scoateți ardeii și porumbul de pe grătar.
Lăsați ardeii să se răcească într-o pungă de hârtie; lăsați porumbul să se răcească stând afară.
Așezați quinoa gătită într-un castron mare.
Adăugați fasolea, roșiile, sucul de 1 lămâie, jicama, scallions, ulei și ierburi.
Tăiați porumbul la grătar din știuleți și adăugați-l în vasul cu quinoa. Cojiți pielea înnegrită din ambii ardei.
Îndepărtați semințele, fibrele și tulpinile și tăiați ambii ardei.
Adăugați ardeii în bolul cu quinoa.
Aruncați ingredientele în castron împreună foarte bine și adăugați sare (va fi nevoie de o cantitate bună) și piper după gust.
Adăugați sucul celei de-a doua lămâi, dacă este necesar.
Se servește, răcit sau la temperatura camerei.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;