Sud-Vest Piure De Cartofi
Nevoie de o garnitură vegetariană fără gluten și lacto ovo? Piureul de Sud-Vest ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 155 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați cartofi pentru copii, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 30%. Încercați Sud-Vest Piure De Cartofi Dulci, Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb, și Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, 15 până la 17 minute; se scurge.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa, ardeiul gras rosu si ardeiul gras portocaliu in uleiul incins pana se inmoaie, aproximativ 7 minute. Se condimentează cu 1/2 linguriță chimen, 1/4 linguriță praf de chili, 1/4 linguriță piper usturoi, sare și piper negru; Se amestecă pentru a acoperi.
Mash cartofi, unt, și jumătate și jumătate, împreună cu un masher de cartofi într-un castron pana se omogenizeaza; sezon cu 1/2 linguriță chimen, 1/4 linguriță usturoi piper, 1/4 linguriță praf de chili, și sare. Îndoiți amestecul de ceapă-piper în cartofi.