Sud-vest Cornbread Dressing prăjituri ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 183 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, porumb urechi, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare includ Friptură de Sud-Vest și sos de pâine de porumb în aragazul lent, Pâine De Porumb Din Sud-Vest, și Salată De Pâine De Porumb Din Sud-Vest.
Instrucțiuni
1
Combinați pâinea de porumb mărunțită și pesmetul într-un castron mare și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați boabele de porumb din știulete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
3
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați ceapa tăiată cubulețe și sotati timp de 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați porumb, și saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
5
Se amestecă împreună amestecul de ceapă, amestecul de pâine de porumb, ardeii iute verzi, următoarele 5 ingrediente și, dacă se dorește, ardeiul roșu. Formați amestecul în torturi de 20 (3 inci). Se răcește, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde
Ardei Roșu
Pâine De Porumb
Ceapă
6
Gatiti o treime din prajituri in 1 1/2 linguri de ulei fierbinte intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu 2-3 minute pe fiecare parte sau pana cand prajiturile se rumenesc, intorcandu-se usor o data. Repetați procedura de două ori cu chiftele rămase și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se servește imediat sau se scoate pe o grătar pentru a se răci. Acoperiți și răciți 8 ore, dacă doriți. Pentru a reîncălzi, coaceți într-un singur strat pe o foaie de copt la 400 timp de 8 până la 10 minute.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pâine de porumb. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.